Open vacature jeugdtrainer

13 maart 2024

β€˜π‘·π’π’†π’›π’Šπ’†π’“ 𝒂𝒍𝒔 π’ƒπ’‚π’”π’Šπ’” 𝒗𝒐𝒐𝒓 π’π’π’•π’˜π’Šπ’Œπ’Œπ’†π’π’Šπ’π’ˆ 𝒆𝒏 𝒔𝒖𝒄𝒄𝒆𝒔, π’ˆπ’“π’π’†π’Š π’Žπ’†π’• 𝒐𝒏𝒔 π’Žπ’†π’†!’

LTC volop in ontwikkeling
Onze club heeft een grote historie binnen het amateurvoetbal in Assen en omstreken, verschillende jeugdspelers kwamen via onze jeugdopleiding in het profvoetbal terecht, en ook nu staan meerdere spelers weer in de picture bij de BVO’s. Inmiddels trainen bijna 20 kinderen mee bij een BVO.
Daarnaast kenmerkt de samenhorigheid en gezelligheid onze club. De kinderen worden met gelijke kansen behandeld zodat iedereen zichzelf kan ontwikkelen als voetballer en als mens op hun eigen niveau. Dit geldt niet alleen voor onze spelers maar ook voor onze trainers en daarom zoeken we altijd nieuwe enthousiaste trainers, groei jij met ons mee?

Wat bieden we jou
Een unieke sfeer, LTC staat bekend als gezellige maar ook zeker ambitieuze voetbalclub. Er heerst een gezellige sociale sfeer waar je elkaar met respect behandeld en waar iedereen open staat voor nieuwe ideeΓ«n en verbeteringen.
Zie jij ruimte om in jezelf of in de club te investeren dan staat de club open om jou hierbij te ondersteunen, we willen graag investeren in onze jeugdtrainers (opleidingen). Stap voor stap willen we als jeugdafdeling groeien, zowel kwalitatief als kwantitatief. Op korte termijn willen we met onze eerste jeugdteams minimaal hoofdklasse spelen. We hopen dat onze uitdaging, ambitie en ontwikkelmogelijkheden jou overhalen om je aan onze club te binden en
mogelijk kunnen we starten met een kennismakingsgesprek om misschien samen de juiste keuze voor jou te maken.

Wat verwachten we van jou?
De jeugdtrainer van LTC heeft een positieve uitstraling, toont initiatief en werkt graag samen om de ontwikkeling van het team en de club te stimuleren. Ervaring is goud waard maar enthousiasme, betrokkenheid en inlevingsvermogen is minstens zo belangrijk, wij zijn graag de eerste ervaring voor jou als nieuwe ambitieuze trainer!

Interesse? laat het ons weten!
Ben jij de (toekomstige) trainer, stagiair of teammanager die met ons wil ontwikkelen, laat dit ons dan weten. Onze hoofd jeugdopleidingen kan je altijd aanspreken op de club, of stuur je interesse per mail naar hoofdjeugdopleiding@vvltc.nl we zullen dan zo snel mogelijk met je in gesprek gaan! Natuurlijk mag je ons ook bellen of appen! Samen zullen we een passende uitdaging voor jou vinden!!

Voetbal groet,
Hoofd Jeugdopleiding LTC :
Mehran Ali Pour Asli (Bovenbouw JO12-JO19 – 06-46733880)
Tomas van Goor (Onderbouw JO7-JO11 – 06-13543552)