8e LTC Poker Classic

29 december 2015
Pokertoernooi 2015

Pokertoernooi 2015Zondag 20 december 2015 stond alweer de 8e LTC Poker Classic op het programma. De winnaar van afgelopen editie, Machiel Boelens, kwam zoals we van Boelie gewend zijn op het laatst binnen. Met zijn binnenkomst konden we beginnen aan een toernooi met een uitstekende opkomst. 30 spelers streden om de bokaal,

die met het groeiende aantal deelnemers ook steeds groter wordt. Dit jaar was er een extra dimensie toegevoegd, de roze enveloppe. Hier stond een random gekozen naam op waar alleen Harry van op de hoogte was. Degene die de persoon in de enveloppe uitschakelde kreeg als prijs een flesje Beerenburg. Zonder het door te hebben wist Stefan Toxopeus deze binnen te harken nadat hij Erwin Loer uitschakelde. Uiteraard werd de fles gemeenschappelijk soldaat gemaakt. Remy Hoogeveen verdient eigenlijk elk jaar wel een vermelding maar dit jaar omdat hij als eerste uit het toernooi vloog (en daarmee de droge worst won). Een van de organisatoren (we zullen zijn naam niet noemen) was nog even zuur want hij verliet als laatste het toernooi zonder een prijsje in de wacht te slepen, de zogenaamde bubble boy.

Je kon het een keer verwachten, de favoriet van bijna elke jaargang heeft het eindelijk waar gemaakt. Johan Wams is als overwinnaar uit de bus gekomen. Nadat hij de finaletafel aanstampte en Hinze Harms, Dennis Ijlenhave en Robert Tiemens achter zich wist te laten.

Uiteraard willen we tot slot de vrijwilligers van LTC (Harry en Herman) hartelijk danken voor hun geweldige inzet, mede hierdoor is de 8e editie van de Poker Classic tot een succes geworden.

Iedereen onwijs bedankt en alvast een fijne jaarwisseling gewenst.