Nieuwe leden bij VV LTC zijn altijd van harte welkom!

Competitie-/ bekerindeling online + gebruiksaanwijzing Voetbal.nl

Voetbal Vereniging LTC Assen
Competitie-/ bekerindeling online + gebruiksaanwijzing Voetbal.nl
Gepubliceerd op 12 augustus 2022

De KNVB heeft de competitie- en bekerindeling online gezet. Ieder team weet nu dus tegen wie het moet gaan voetballen de komende tijd.

π–πšπšπ« 𝐯𝐒𝐧𝐝 𝐒𝐀 𝐝𝐞 𝐒𝐧𝐝𝐞π₯𝐒𝐧𝐠?

De KNVB maakt gebruik van de website/app voetbal.nl. Het gaat als volgt in zijn werk:

π–πžπ›π¬π’π­πž:

Ga naar www.voetbal.nl. Je komt op het inlogscherm. Log hierbij in met het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld bij VV LTC. Heb je nog geen account? Klik dan op “meld je aan”. Gebruik om je aan te melden ook het e-mailadres waarmee je je bij LTC hebt aangemeld.

Na het inloggen/ aanmelden kom je in het hoofdmenu. Als het goed is, zie je hier in welk team je zit. (Het kan zijn dat dit later zichtbaar is. In dat geval kun je in het zoekvenster, rechtsboven “Zoeken”, zoeken op LTC en je team selecteren.

De indeling vind je onder het kopje “Indeling”. Zaterdag 13 augustus wordt het wedstrijdschema ook ingevuld.

𝐀𝐩𝐩:

Download de app voetbal.nl. Meld je aan of log in met het e-mailadres waarmee je je hebt opgegeven. Als je inlogt kom je in je persoonlijke omgeving. Hier kun je aangeven hoe je zichtbaar bent in de app, “Normaal”(met naam en foto”, “Beperkt”(alleen met naam) of “Afgeschermd” (je naam en foto zijn niet zichtbaar). 𝐋𝐄𝐓 𝐎𝐏!: Als je voor “Afgeschermd” kiest, ben je ook niet zichtbaar op de website van VV LTC. Dat is aan elkaar gekoppeld.

Wanneer je je keuze hebt gemaakt, klik je onderaan op “Volgende”.

Als het goed is, zie je het team waar je ingedeeld bent staan. Zie je dit niet, kun je bij de 3 streepje linksboven klikken op “Zoeken”. Hier vul je “LTC” in en eventueel je team.

Als je je team gevonden hebt, heb je een groene balk onder de teamnaam staan. Hierin staan o.a. “Programma”, “Uitslagen”, “Stand” en “Team”. Als je de groene balk versleept, verschijnt “Indeling”. Hier vind je de indeling.

π•πžπ«π¬πœπ‘π’π₯.

Er is verschil tussen senioren en jeugd. De senioren spelen een competitie en een bekercompetitie. Deze vind je in het dropdown menu bij “Indeling”. (Zie afbeelding hieronder)

De jeugd speelt door het seizoen heen in meerdere fases. Na iedere fase wordt er opnieuw ingedeeld.

𝐋𝐄𝐓 𝐎𝐏!: Als je voor een “Afgeschermd” profiel kiest in de app of op de website, ben je ook niet zichtbaar op de website van VV LTC. Dat is aan elkaar gekoppeld. Voor de app is uitgelegd hierboven hoe het werkt. Op de website kun je rechtsboven op je foto klikken en ga je naar “Instellingen”. Hier wijzig je je zichtbaarheid.

Soms komt het voor dat wanneer je op de app wil controleren welke indeling bij je team hoort, hij aangeeft dat deze niet beschikbaar is. Log in dat geval even uit en opnieuw in. Hierna zie je de indeling wel.

Voor vragen, vraag je trainer of leeftijdscoΓΆrdinator.

Geplaatst door: Lennert

Gepubliceerd op 12 augustus 2022

CategorieΓ«n

$

Nieuws

$

Algemeen

$

Senioren

$

Jeugd

Recente berichten