Futsal 1 mutaties seizoen 2017-2018

13 juni 2017
LTC

LTC

 

 

social

Ieder jaar is het bij elke vereniging een komen en gaan van spelers, leiders, of bestuurders, bij zaalvoetbal LTC is dat niet anders. Zo kent de Topklasser de volgende mutaties:

 

kakikaki

Johannis Kakasina en Robert Termohlen zullen een studie gaan volgen waardoor ze niet het aankomende seizoen op speeldagen beschikbaar kunnen zijn, beiden hebben aangegeven dat ze na de studie graag weer aansluiten bij de eerste selectie.

 

 

 Onderstaande spelers gaan lager spelen of stoppen definitief bij LTC:

boeliMachiel Boelens  heeft aangegeven lager te gaan Futsallen bij LTC. Boeli was jaren een dragende speler binnen de selectie van LTC en heeft zijn sporen dubbel en dwars verdiend bij LTC. Binnen en buiten het voetbal is hij een echte leider en cultuur bewaker. We zijn hem dan ook dankbaar voor alle mooie dingen die hij heeft gedaan en betekend heeft voor de club.
Machiel is overigens in nood altijd nog daar wat het kan  beschikbaar voor coach Meek.
Boeli je bent een topper! onwijs bedankt voor je inzet al die jaren!

 

rick

 

Rick Koops  heeft aangegeven voorlopig te stoppen met zaalvoetbal omdat het fysiek te zwaar werd. We danken Rick voor zijn geweldige inzet voor onze club en wensen hem het allerbeste.

 

 

 

LTC heeft niet stil gezeten en heeft goede spelers aan zich weten te binden om de selectie weer op landelijk topklasse niveau te krijgen, hieronder de spelers die deel uit gaan maken van de selectie van het seizoen 2017-2018

 

molanusMaik Molanus:
Maik is voor LTC ook geen onbekende want hij speelde immers twee seizoenen geleden ook al bij LTC in het 7e in een vrienden team. Zijn kwaliteiten en talent werd al snel opgemerkt en zodoende speelde hij regelmatig al mee met de eerste selectie. Maik stopte in 2015 met zaalvoetbal bij LTC omdat zijn vrienden team werd opgeheven, echter is  Maik afgelopen jaar ook bij LTC op het veld erbij gekomen en begon het toch weer te kriebelen en heeft Maik besloten om ook de stap in de zaal op landelijk niveau weer te maken

 

damianDamian Dissel:
Damian is een jonge speler die vanuit de  A1 van de veldtakt bij LTC afgelopen seizoen zijn debuut heeft gemaakt in het eerste bij LTC. Hij is een technisch begaafde speler en dat was de staf van het zaalvoetbal natuurlijk niet onopgemerkt gebleven en zodoende is Damian gepolst of hij ook niet zijn kunsten wou etaleren in de zaal.
Damian was direct enthousiast en wou graag aansluiten bij de selectie.

 

 
 

yaxjeYaxje Omar Ahmed:
Deze speler is uiteraard geen onbekende bij LTC, Yaxje nam in 2015 afscheid van LTC om te gaan spelen bij Zvv Schattenberg. In de wedstrijden die volgenden heeft Yaxje niet 1 keer weten te winnen van LTC en besloot hij om vorig jaar weer terug te keren bij LTC en ging spelen in een recreatie team. Yaxje werd afgelopen seizoen regelmatig gevraagd door coach Meek om mee te doen en  zo doende rook Yaxje weer hoe het was om te spelen op landelijk niveau.

Coach Meek heeft aangegeven hem er graag weer bij te hebben en dit zag  Yaxje wel zitten en zal aankomend seizoen weer aansluiten bij de eerste selectie.

 

bjorn1Bjorn Abbingh
Bjorn kwam in het seizoen 2008 / 2009 bij de eerste selectie en speelde hier verdienstelijk. Na deze periode is Bjorn naar Zvv Reuz verkast en was afgelopen seizoen actief voor Achillies1894.
Na enig contact over en weer besloot Bjorn om volgend seizoen weer aan te sluiten bij LTC.

 

 

 

samadSamad Faraouni:
Samad was afgelopen seizoen nog tegenstander van LTC in de landelijke topklasse. LTC wist niet van Futsal Cambuur te winnen en dus ook niet van Samad.

Samad speelt op het veld bij Nieuw-Buinen waar hij ploeggenoot is van selectie speler Robert Hamming, Na enig aandringen van de kant van Hamming besloot Samad volgend seizoen bij LTC te komen spelen.

 

 

moMohamed Faraouni:
Mohamed speelde net zoals zijn broer Samad samen bij Futsal Cambuur en maakt dus samen met zijn broer de overstap naar LTC.
Mohamed heeft onder andere nog gespeeld bij het grote AVANTI uit Stiens

 

 

 

De voltallige selectie  voor het seizoen 2017 – 2018

Niek Hidskes en Marcel Koster blijven bij de selectie alleen door de nog slepende blessures zullen beiden na verwachting na de winterstop van het nieuwe seizoen weer in actie komen.

Keepers:
1 Marcel Boorsma
2 Geert Hein
3 Arne Slik

Spelers:
01 Robert Hamming
02 Tomas van Goor
03 Damian Dissel
04 Bjorn Abbingh
05 Samad Faraouni
06 Mohamed Faraouni
07 Avin Rashid Hussain
08 Yaxje Omar Ahmed
09 Maikel Geerts
10 Maik Molanus
11 Marc Heerings
12 Faisal Rabhi

technische staf:

Trainer / Coach:
Johan Meek

Assistent Scheidsrechter:
Hendrik Bottema