Iedereen welkom

6 februari 2018

Jit Loman laat ons naar aanleiding van het plotselinge overlijden van haar man Kees Loman weten dat aanstaande vrijdag iedereen welkom is op de crematieplechtigheid en of om op donderdag afscheid te nemen in het uitvaartcentrum. Kees hield van kleur, felle kleuren en van vrolijkheid, zo vertelt Jit.

Kees is opgebaard in het uitvaartcentrum van De Laatste Eer aan de Pottenbakkerstraat 48 te Assen.
Daar is gelegenheid om afscheid te nemen op donderdag 8 februari tussen 19.00 en 20.00 uur.

De crematieplechtigheid zal plaatsvinden op vrijdag 9 februari om 17.30 uur in crematorium de Boskamp te Assen. Ook daar is iedereen van harte welkom, zo laat Jit nogmaals weten.

Het correspondentieadres is Vondellaan 195, 9402 NK, Assen. Thuis geen bezoek.

HERDENKEN

In overleg met Jit is besloten dat de wedstrijden aanstaande zaterdag doorgaan. De vlaggen zullen halfstok gaan. Zo zou Kees het als voetballiefhebber willen zien.
Vanaf 12.00 uur zaterdagmiddag zal er voor aanvang van elke thuiswedstrijd (betreft vooral senioren en oudere jeugd) een minuut stilte worden gehouden. De spelers van het eerste team zullen tijdens hun wedstrijd rouwbanden dragen.

Op vrijdag zullen er tussen 17.00 en 20.00 uur geen wedstrijden en of trainingen zijn, zodat iedereen in de gelegenheid is de plechtigheid in de Boskamp te bezoeken.

Voor het in memoriam, geschreven door een oud voorzitter en een ere voorzitter, kunt u HIER klikken.

Het bestuur