Keeperstrainer te gast bij training JO9 

28 september 2023

Dinsdag een speciale training voor de JO9 lichting bij LTC, keeperstrainer Lammert Eising was namelijk te gast en gaf alle 4 JO9 teams een korte clinic keeperstraining.  

Voor sommige ‘keepers’ was het even wennen, de anderen genoten zichtbaar maar bovenal was het voor iedereen een uitdaging. Bij de JO9 hebben de teams nog geen vaste/vrijwillige keepers dus het was sowieso een leerzame training die ze allemaal op zaterdag kunnen benutten. 

Voor sommige kinderen is het misschien ook wel een dusdanig leuke ervaring waardoor ze vaker naar keeperstraining willen, dit is altijd op vrijdagavond. Dus als er keepers zijn die willen proef trainen tijdens de keeperstraining dan zijn ze van harte welkom, graag wel een mailtje sturen naar hoofdjeugdopleiding@vvltc.nl zodat de trainers hier ook rekening mee kunnen houden. 

Mochten er teams ook eens een korte clinic met hun team willen krijgen dan is dit in overleg met Lammert vast mogelijk. Trainers kunnen hiervoor ook een mailtje sturen naar hoofdjeugdopleiding@vvltc.nl of één van de keeperstrainers aanspreken op de club. 

Voor vandaag willen we Lammert in ieder geval heel erg bedanken en we zijn benieuwd of onze tegenstanders deze topkeepers zaterdag nog wel kunnen passeren!