Nieuwe leden bij VV LTC zijn altijd van harte welkom!

Kom je voetballen bij VV LTC??

Voetbal Vereniging LTC Assen
Kom je voetballen bij VV LTC??
Gepubliceerd op 12 augustus 2022

Het nieuwe seizoen staat alweer voor de deur! Nog een paar weken en dan gaan we los! Bij LTC hebben we er enorm veel zin in. De eerste competitiewedstrijden starten op 3 september. Daarnaast spelen enkele teams nog een voorbereidingstoernooi op 27 augustus.

Jullie hebben kunnen zien en lezen dat de competitie indelingen voor alle teams gepubliceerd zijn. Ook staan de voorlopige indelingen online. Onderbouw: https://vvltc.nl/voorlopige-indeling-onderbouw/ Bovenbouw: https://vvltc.nl/voorlopige-indeling-bovenbouw-2022-2023/

Voor enkele teams zijn wij nog op zoek naar nieuwe spelers. Zoals altijd is iedereen welkom bij onze club! Je kunt lid worden vanaf 4 jaar.

Wil je graag voetballen bij LTC, maar heb je nog vragen? Bijvoorbeeld of het mogelijk is om bij een vriendje in het team te komen? Onze Hoofd Jeugdopleiding staat voor je klaar om alle vragen van jou of jouw ouder(s) / verzorger(s) te beantwoorden. Stuur een mail naar hoofdjeugdopleiding@vvltc.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

We hopen je binnenkort te zien bij LTC!

Geplaatst door: Lennert

Gepubliceerd op 12 augustus 2022

Categorieën

$

Nieuws

$

Algemeen

$

Senioren

$

Jeugd

Recente berichten