LTC 3 bekert verder

18 april 2016

Donderdagavond rond de klok van 19:00 uur, de cupfighters van LTC 3 lopen lichtelijk gespannen richting het veld. Nadat LTC in de vorige kwartfinale Urk wist te verslaan, mochten ze nu aantreden tegen Gorecht 4.

19:30 uur: De wedstrijd is begonnen maar na een kwartier spelen zijn beide teams nog niet echt verder gekomen dan een paar lichte speldenprikjes. LTC dat overigens wel iets beter in de wedstrijd zat, kreeg na goed 20 minuten gespeeld te hebben een vrije trap toegekend op ongeveer 10 meter op de helft van de tegenstander. Jurjen Janssen legde de bal knap achter de verdediging van Gorecht waardoor Ryan Stel vrij gemakkelijk binnen kon koppen.
LTC en Gorecht gaan dus rusten met een 1-0 voorsprong.

20:30 uur: de 2e helft is begonnen en beide ploegen kunnen er na een korte pauze en een lekker bakje thee weer tegen aan. Gorecht gaat uiteraard opzoek naar de aanval waardoor er ruimtes ontstaan voor LTC. LTC weet hier nog niet echt van te profiteren maar ook Gorecht wordt niet echt gevaarlijk. Dan gebeurt er iets opmerkelijks, Karim wordt in het strafschopgebied van Gorecht geraakt. De scheidsrechter beslist dat het een penalty is, Karim zelf is het die aanlegt vanaf 11 meter en niet faalt.

2-0 in het voordeel van LTC waardoor Gorecht nu wel moet komen, hierdoor ontstaat er nog meer ruimte voor LTC en hier wordt dan ook gretig gebruik van gemaakt, want LTC weet ook de 3-0 te scoren en vrij kort daarna de 4-0. Hier en daar krijgt Gorecht wel een kansje maar keeper Erwin Loer weet te voorkomen dat Gorecht kan juichen.

LTC weet in totaal 6 keer te scoren Gorecht tot dan toe nog 0 keer. In de laatste 5 seconden van de wedstrijd weet Gorecht nog 1 keer voor het doel van Erwin Loer te komen en ondanks dat Erwin er erg dichtbij zat wist Gorecht nog een ere treffer mee te pikken.

LTC 3 – Gorecht 4 (6-1).
Doelpunten werden gemaakt door:
Karim 2x
Hanko
Ryan 2x
Bennie

LTC 3 presteert het om de halve finale te bereiken. Mogelijke tegenstanders voor LTC 3 in de halve finale zijn : ONB 3, HSC 4 en FC Meppel 6.