LTC – Noordscheschut

30 maart 2016

Zaterdag 2 april om 14:30 uur LTC –Noordscheschut o.l.v. scheidsrechter dhr. A. J. Walters

De nummer 6 tegen de nummer 2 van de ranglijst. In het verleden waren de duels tussen beide teams vaak spannend en gelijk opgaande wedstrijden. Dit seizoen is Noordscheschut in de heenwedstrijd oppermachtig geweest en heeft het in die heenwedstrijd de eindstand bepaald op 3-0. Inmiddels heeft Noordscheschut op de ranglijst ook een groot gat geslagen van 14 punten ten opzichte van LTC.

Afgelopen weekend won LTC de competitiewedstrijd uit tegen hekkensluiter Rouveen met 0-2. Gelet op het spel was het een welverdiende overwinning. De uitslag stond misschien niet helemaal in verhouding tot het aantal kansen en mogelijkheden die beide teams creëerden. Diep in de tweede helft waren het Johan van Dijk en Robert Tiemens die de voor LTC gunstige eindstand van 0-2 bepaalden. Voor beiden kwam de assist van de voet van aanvoerder David Modderman. Met deze uitslag steeg LTC ettelijke plaatsen op de ranglijst, maar bleef het slechts drie punten verwijderd van de gevarenzone.

Dit seizoen heeft Noordscheschut het goed gedaan. Het team doet mee in de race om de eerste plaats en heeft de tweede plaats al zo goed als zeker veilig gesteld. Voor twee weken terug speelde men de laatste competitiewedstrijd. In die thuiswedstrijd tegen NEC Delfzijl is Noordscheschut de bovenliggende partij gebleken. Dat heeft geresulteerd in de einduitslag van 2-0. De doelpunten zijn die dag gemaakt door respectievelijk Kevin van Dalen en Danny Kiekenbelt.

Veel kijk- en of voetbalplezier zaterdag aanstaande.