LTC zoekt keepertrainers voor de onderbouw

15 juli 2018
keeperschool LTC logo JPG

Ondanks de inspanningen van de keeper coördinator en technische Commissie is het nog niet gelukt om door verschillende omstandigheden de vertrekkende keepertrainers Jordi Biemolt (JO-9 & JO-11) en Lammert Eising (JO-13 & JO-15) te vervangen.

keeperschool LTC logo JPGWij zoeken dus enthousiaste keepertrainers voor onze keepers in de categorieën JO-9 t/m JO-11 en JO-13 t/m JO-15) Dit betekent dat deze keepers op dit moment geen keeperstraining krijgen.

Deze situatie is niet wenselijk en wat wij als LTC voor ogen hebben, wij proberen zoveel mogelijk onze keepers binnen LTC te faciliteren met een individuele trainer waar hij of zij zich verder in kan ontwikkelen.

Help ons mee!
We doen daarom een beroep op jou als ouder of verzorger. Ben je enthousiast en wil je de keepershandschoen oppakken om onze jeugdkeepers te trainen? 
Vind je het leuk om met enthousiaste keepers aan de slag te gaan? Meld je dan aan. Natuurlijk kun je rekenen op ondersteuning van de keeper coördinator.

Meld je aan als keeperstrainer
Heb je zin om keepers van een bepaalde leeftijdsgroep te trainen? Heb je interesse, maar heb je vragen?  Neem dan contact op met Marcel Boorsma Keeper coördinator LTC Dit kan via Boor@home.nl of via 06 – 14358596. Hij zal u graag meer vertellen over de mogelijkheden.