LTC 1 boekt oefenzege op ZZVV 2-1

18 augustus 2016

LTC 1 is inmiddels alweer drie weken aan het trainen. Afgelopen weekend verbleef de selectie op een trainingskamp in Schoorl. Naast trainingen was er vooral tijd voor ontspanning. Dinsdagavond mocht LTC in de oefenwedstrijd tegen zaterdag derdeklasser ZZVV laten zien hoe het er voor staat.

Na een enigszins aarzelend begin stond er aan het eind van de wedstrijd een 2-1 overwinning voor LTC op het scorebord. Na een 1e helft waarin er sprake was van weinig krachtsverschil, vielen de goals in de 2e helft.
In de 2e helft een sterker en beter voetballend LTC. Met goed combinatievoetbal wist men het vijandelijke doel van ZZVV te bereiken. LTC kwam op voorsprong door nieuweling Stefan Kuntz, die een voorzet van David Modderman bij de 2e paal inschoot. ZZVV kwam uit een corner op een gelijke hoogte (1-1). Niet veel later kwam LTC weer op voorsprong toen Roderik Timmer op aangeven van opnieuw David Modderman de 2-1 kon laten aantekenen. De score had nog verder uitgebouwd kunnen worden maar Robert Tiemens en David Modderman lieten riante kansen onbenut.
Een verdiende oefenzege met het nodige perspectief voor de bekerwedstrijden tegen respectievelijk: FC Assen, Achilles 1894 en Peize. In deze reeks van drie wedstrijden wordt er zaterdagavond a.s. om 19.00 uur op sportpark de Hoogte afgetrapt tegen stadgenoot FC Assen. Tot dan!