Nieuwe leden bij VV LTC zijn altijd van harte welkom!

Meld je nu aan voor het mixtoernooi 27 augustus!

Voetbal Vereniging LTC Assen
Meld je nu aan voor het mixtoernooi 27 augustus!
Gepubliceerd op 10 augustus 2022

Ondanks het mooie weer is het toch elke donderdagavond erg gezellig bij LTC. Na de jeugd gaan namelijk ook elke week de seniorenzomeravondvoetballen. Gezellig, maar ook erg geschikt om straks enigszins fit aan het seizoen te beginnen.

We trappen het seizoen sportief en gezellig af!
Zaterdag 27 augustus is de grote afsluiting van het zomeravondvoetbal en ook gelijk de start van het nieuwe seizoen. Met de senioren doen we dit door af te trappen met het jaarlijkse Mixtoernooi! Het mixtoernooi is voor alle JO19, senioren, zaalvoetballers, ouders, vrijwilligers en vrienden van LTC. Kortom eigenlijk is iedereen welkom maar je moet je wel even opgeven voor het toernooi en een gezonde portie gezelligheid en sportiviteit meenemen. We spelen op een half veld 7 tegen 7.

Een introduce is toegestaan
Ook mag een deelnemer een introduce meenemen, deze introduce komt dan samen met jou in het team. Dat is wel zo gezellig en leer je ook wat makkelijker de rest van de club kennen. Voor de teamindeling worden alle teams geloot!

We starten om 14:00 uur
Het mixtoernooi is zaterdag 27 augustus. Vanaf 14:00 uur en zal ongeveer tot 16:30 a 17:00 uur duren. Daarna is er uiteraard nog ruimte voor een gezellig praatje op het terras met een hapje en een drankje!

Aanmelden kan op verschillende manieren:
Door middel van loting worden de teams samengesteld, daarvoor is opgave nodig. De opgave moet voor donderdag 25 augustus 21:00 uur binnen zijn. We gaan dan namelijk na de laatste zomeravondvoetbal avond loten in de kantine!

Aanmelden kan per mail: mixtoernooivvltc@gmail.com of via de app:
Tomas van Goor: 06-13543552
Bryan Bohne: 06-49831146
Lennert Korthuis: 0613457235
Claudia Schikan: 06-54724406

Meld je aan en daag je teamgenoten en vrienden uit!
We hopen dat iedereen zich lekker snel opgeeft zodat we ook de kantine tijdig kunnen laten weten wat ze te wachten staat. Dus aarzel niet, wees niet te bang of bescheiden en meld je aan voor deze gezellige traditie! En vergeet natuurlijk niet je teamgenoten uit te dagen want je wil natuurlijk niet alleen fit aan de aftrap staan!

Voor degene die eerst nog even willen trainen voor dit spektakel, jullie zijn de komende donderdag ook nog welkom tijdens het zomeravondvoetbal voor de senioren van 20:00 uur tot 21:00.

Sportieve groet, De organisatie van het mixtoernooi.

Geplaatst door: Lennert

Gepubliceerd op 10 augustus 2022

Categorieën

$

Nieuws

$

Algemeen

$

Senioren

$

Jeugd

Recente berichten