Nieuwe hoofdtrainer LTC : Germain Beck

8 december 2022

In verband met het aangekondigde vertrek van onze huidige hoofdtrainer Mike Kelly is het bestuur voortvarend aan de slag gegaan met het zoeken van een nieuwe hoofdtrainer. 

We waren blij verrast dat er veel interesse in deze functie voor onze club was en we een hoop sollicitaties mochten ontvangen. We hebben diverse gesprekken gevoerd en op basis van deze gesprekken met overtuiging besloten dat Germain Beck voor ons de beste keuze is. We zijn blij dat deze keuze breed gedragen tot stand gekomen is. 

We bedanken Peter Zee, Henry Etten, Richard Mulder, Jesse Boertien, Jeroen in ‘t Veld, Marc Heerings, Romano Djababoe en Jelle van der Veen voor hun bijdrage aan de gesprekken en inzichten om tot deze keuze te komen.   

Voor veel voetballiefhebbers is Germain geen onbekende. Als trainer heeft Germain de afgelopen jaren ervaring opgedaan bij verschillende verenigingen waaronder LAC Frisia, Stadspark (zondag), Be Quick Groningen, FC Assen en SVZ Zeijen. Germain heeft goede resultaten behaald en verschillende kampioenschappen mogen vieren. Op dit moment is hij trainer bij Hoogezand uitkomend in de 1e klasse zaterdag.  

In een verder verleden heeft Germain ook een rijk verleden als topamateurvoetballer gekend onder andere in de hoogtij dagen van Achilles 1894 met het Algeheel Nederlands Amateur Kampioenschap onder leiding van toenmalig trainer Ron Jans als hoogtepunt.

Zowel het bestuur als Germain hebben de intentie uitgesproken de komende jaren met elkaar hard aan de slag te gaan om onze vereniging verder te ontwikkelen. Germain past bij de ambities van LTC en als club zijn we blij met zijn komst! We zien uit naar de samenwerking!