Nieuwe LTC kleding is binnen

30 oktober 2018
Maandag 29 oktober is de nieuwe kleding voor alle teams van LTC gearriveerd! Diezelfde avond nog hebben een aantal mensen van de kleding- en materialencommissie de shirts, broekjes en sokken gesorteerd. Ieder team heeft nu de beschikking over een nieuwe tas met daarin de kleding. Het is de bedoeling dat alle leiders/trainers van de teams deze week nog de nieuwe kleding bij Roelie ophalen.

 

Tegelijkertijd moet dan de oude kleding, inclusief de tas, ingeleverd worden bij haar. Roelie is aanwezig op dinsdag- en donderdagavond (30 oktober en 1 november) van 18.30 tot 21.00 uur bij LTC. Op zaterdag 3 november kunnen dan alle teams voor het eerst in de nieuwe kleding het veld op (dat geldt uiteraard ook voor de zaalteams die mogelijk al eerder spelen en het vrouwenteam dat ook vrijdagavond al speelt).
 

Het gaat om heel veel nieuwe kleding en hoewel het sorteren zo zorgvuldig mogelijk gedaan is, kan het natuurlijk gebeuren dat een kledingstuk ontbreekt of een verkeerde maat aanwezig is. Geef dit dan zo snel mogelijk door aan Roelie; zij probeert dan via de kledingcommissie een nieuwe bestelling te doen.

 

Veel plezier met de nieuwe kleding!

 

Namens het bestuur, 

De kleding- en materialencommissie.