Opfris bijeenkomst Postitief Coachen Assen

31 maart 2016
logo poistief coachen

logo poistief coachenAssen beweegt! Vaartwelzijn biedt op 25 april a.s. een opfrisavond aan voor trainers, coaches en begeleiders en commissies van alle sportclubs in Assen. Ook het kader van nieuwe clubs, die nog geen lid zijn van het Platform Positief Coachen in Assen, zijn van harte welkom. Wellicht een mooie kans om het positief coachen op te frissen of als een eerste start binnen de club.

Positief Coachen is een programma voor trainers, coaches en begeleiders om hun sporters effectief te begeleiden, in teamsporten en in individuele sporten. Het is onderbouwd met wetenschappelijk onderzoek gestoeld op praktijkervaringen van topcoaches.

Anne Prins, opleider binnen de Stichting Positief Coachen, zal de opfris cursus leiden en o.a. de kernbegrippen “plezier en zelfvertrouwen” nader toelichten. Positief coachen is een onderdeel van het totaalprogramma van het Veilig Sportklimaat. Het Platform Positief Coachen Assen zal begin juni weer bij elkaar komen om ervaringen te delen en de volgende stap te maken binnen het Veilig Sportklimaat. Wie hierin mee wil denken is van harte welkom.

De bijeenkomst op 25 april vindt plaats van 19.30-21.30 uur in de sportkantine van Asser Boys aan de Lonerstraat 100-A. Inloop vanaf 19.00 uur.
Je kunt je opgeven voor de opfriscursus door een mailtje te sturen naar R.Buikema@vaartwelzijn.nl