Rabobank Clubkas Campagne 2017

21 juli 2017

Stem op vv LTC en maak het verschil! 

Rabobank Assen en Noord-Drenthe draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen.  De bank stelt € 100.000 (inclusief BTW en schenkingsrecht) beschikbaar! Natuurlijk doet ook LTC mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. 

Van dinsdag 3 oktober t/m woensdag 18 oktober 2017 mogen leden van Rabobank Assen en Noord Drenthe drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 100.000 (inclusief BTW en schenkingsrecht) te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. LTC ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. 

Iedereen die bij de Rabobank bankiert kan lid worden. Lid worden kan via deze link: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/?intcamp=pa-leden-lidmaatschap&inttype=button-word.lid.van.de.rabobank&intsource=particulieren.leden

Om te mogen stemmen moet je voor 1 augustus zijn aangemeld als lid van de Rabobank (lid worden is kosteloos)

Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor onze jeugdleden voor bijvoorbeeld trainingsmateriaal. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan vv LTC tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Assen en Noord-Drenthe. 

Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/assen-nd

Bedankt voor jouw steun!