Receptie/Feestavond als LTC 1 kampioen wordt op zaterdag 25 mei a.s.

20 mei 2019

Zaterdag 25 mei a.s. is een belangrijke dag voor LTC; ons eerste elftal kan kampioen worden in de zaterdag derde klasse C van de KNVB. Die middag valt de beslissing in deze competitie, waarvoor nog 3 verenigingen in beeld zijn. LTC speelt de uitwedstrijd tegen Be Quick in Haren. Aanvangstijdstip is 15.00 uur en een kleine 2 uur later weten we of er een feestje gebouwd kan worden of niet………..

Zoals al in een ander bericht op onze website te lezen is, gaan we in ieder geval met 2 bussen op weg naar Haren, waarvan er 1 helemaal beschikbaar is voor supporters. Indien er nog meer belangstelling is, proberen we nog een bus te regelen, maar dat laatste is lastig omdat er ook veel bussen ingezet worden in het weekend in verband met stremmingen op het spoor. Op de website staat de laatste informatie. Omdat de voorbereidingen voor een receptie/feest nu eenmaal niet op het laatste moment kunnen beginnen, zijn we dus nu al bezig met de organisatie in de wetenschap dat het mogelijk ook voor niets kan zijn. Het is niet anders………

Het programma voor 25 mei ziet er als volgt uit:

Spelers, staf en supporters zijn tegen 18.15 uur terug uit Haren. We proberen voor de spelers en staf nog een rondrit door de stad te regelen. Ook hebben zij voor aanvang van het feest nog een etentje.

Vanaf 20.15 uur start van de receptie en feest met o.a. een DJ.

Hoewel we er absoluut niet van uitgaan, kan het dus zijn dat het kampioenschap aan ons voorbij gaat. In dat geval is er geen receptie/feest.

Namens het bestuur,

Marco ter Harmsel,
Voorzitter.