Roderik Timmer en Henry Etten interim-trainers LTC 1

22 mei 2023

Roderik Timmer is per direct interim hoofdtrainer van LTC. Hij zal daarbij ondersteund worden door Henry Etten.

Vertrek Mike Kelly

Afgelopen weekend hebben wij als club per direct afscheid genomen van Mike Kelly als hoofdtrainer van LTC1.

Een moeilijke beslissing, echter waarvan wij denken dat dit het beste voor onze club is op dit moment.

Mike was bezig aan zijn 4e seizoen als trainer van onze club. Hierin hebben we goede resultaten behaald en stonden we op het randje van promotie naar de 1e klasse.

Dit seizoen verloopt het heel moeizaam door verschillende factoren. We hadden al in goed overleg besloten dat dit het laatste seizoen van onze samenwerking zou worden.

Helaas zien we de laatste weken een elftal dat minder is gaan voetballen en het geloof en de overtuiging om samen te strijden voor lijfsbehoud leek weg te ebben.

Gesprekken met de betrokkenen in en om de selectie bevestigden voor ons dit beeld.

Vandaar dat wij besloten hebben een nieuwe trainer voor de groep te zetten om met een fris gevoel de laatste week in te gaan.

Wij bedanken Mike voor zijn inzet en wensen hem veel succes bij zijn nieuwe club. We hebben goede jaren gehad en zijn hem dankbaar voor zijn bijdrage daarin.  

Assistent-trainer Marcel Meijer heeft in gesprekken met het bestuur aangegeven zich solidair te verklaren met Mike.

Wij begrijpen zijn beslissing. Marcel heeft aangegeven de komende week als supporter het team te ondersteunen voor lijfsbehoud.

Aanstelling Roderik Timmer en Henry Etten

Roderik is een bekende binnen onze club. Hij heeft jarenlang deel uitgemaakt van onze selectie. Als voetballer heeft hij veel voetbalervaring opgedaan. Hij kent onze club goed en (belangrijk) hij kent de selectie goed.

Henry Etten is al jarenlang hoofd- en jeugdtrainer bij tal van clubs en heeft veel ervaring. Zo is hij jeugdtrainer geweest van een aantal selectiespelers.  Henry was zelf ook verdienstelijk voetballer voor LTC. Hij is bereid gevonden om Roderik deze week te ondersteunen.

Wij zijn beide mannen dankbaar dat zij voor de club in dit (hopelijk korte) avontuur willen stappen.

Wij hebben er vertrouwen in dat zij samen een positieve impuls aan onze selectie kunnen geven om samen met hen te strijden voor lijfsbehoud. De groep heeft aangegeven hier alles voor te geven.

Het Bestuur