Stem nu op LTC in de Rabobank Clubkas Campagne

4 oktober 2017

Ben je lid? Stem dan nu op LTC.

https://www.rabobank.nl/lokale-bank/assen-noord-drenthe/sponsoring

Rabobank Assen en Noord-Drenthe draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. De bank stelt € 100.000 (inclusief BTW en schenkingsrecht) beschikbaar! Natuurlijk doet ook LTC mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Om te mogen stemmen kon je voor 1 augustus kosteloos lid worden van de Rabobank. En vanaf dinsdag 3 oktober t/m woensdag 18 oktober 2017 mogen leden van Rabobank Assen en Noord Drenthe drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 100.000 (inclusief BTW en schenkingsrecht) te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. LTC ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor onze jeugdleden voor bijvoorbeeld trainingsmateriaal. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan vv LTC tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Assen en Noord-Drenthe.

Bedankt voor jouw steun!

De sponsorcommissie