Stem op LTC – Rabobank Clubkas Campagne

27 september 2016
Social Media Beeld

Social Media Beeld

Rabobank Assen en Noord-Drenthe draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. De bank stelt € 100.000 (inclusief BTW en schenkingsrecht) beschikbaar! Natuurlijk doet ook LTC mee aan de Rabobank Clubkas Campagne, want jawel …. LTC is inmiddels op de lijst van deelnemers geplaatst!!!!

Oproep aan alle ledenStemmen
Van 4 t/m 17 oktober 2016 mogen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 100.000 (inclusief BTW en schenkingsrecht) te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij LTC ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Het is voor LTC belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor het aanschaffen van nieuwe doeltjes voor de jeugd. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan LTC tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Assen en Noord-Drenthe. Je moet hiervoor wel lid zijn van de Rabobank. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/assen-nd.

Nog niet lid, niet getreurd meld je nu aan en stem volgend jaar op LTC! https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/

Bedankt voor jouw steun!