Univé Noord Nederland

22 april 2014
Kantoor Assen 1

Kantoor Assen 1De ondelinge verzekeringsmaatschappij Univé Noord-Nederland bestaat al meer dan 100 jaar en zetelt met het hoofdkantoor in een gloednieuw kantoor aan de Jan Bommerstraat in Assen. Naast dit kantoor zijn er kantoren in Groningen, Paterswolde, Vries, Rolde, Annen, Zuidlaren, Leek en Roden.

Dienstverlening

Univé Noord-Nederland biedt haar leden verzekeringen tegen goede voorwaarden en een zo laag mogelijke premie. Zowel particulier als zakelijk bent u bij Univé Noord-Nederland op het juiste adres.

Schade is uiteraard altijd vervelend. Wij staan u echter bij met de afwikkeling en nemen u zo veel mogelijk werk uit handen.

Wij zijn echter niet alleen specialist op het gebied van verzekeringen. Sinds enkele jaren zijn wij actief op het gebied makelaardij en hypotheken. Wij beschikken over drie makelaars die werkzaam zijn binnen de Mijn Makelaar-formule. Onze makelaars kenmerken zich door hun doelgerichte en persoonlijk advies kennis en affectie met het eigen werkgebied. Op de internetsite www.mijnmakelaar.nl vindt u meer informatie.

Voor hypotheken werken wij samen met geselecteerde aanbieden en van onze erkende adviseur bieden u advies op maat tegen scherpe rentetarieven. Op www.mijnhypotheek.nl vindt u meer informatie. Bij onze afdeling Financieel Advies kunt u tevens terecht voor advies over uw pensioensituatie en diverse spaarvormen.

Sponsoring

logo-univeUnivé Noord-Nederland sponsort tal van verenigingen en evenementen en concentreert zie hierbij op actieve sporten. Univé Noord-Nederland sponsort LTC al jaren en toen het verzoek kwam om deze sponsering uit te breiden stond regiomanager Theo Lüürsen hier positief tegenover. “LTC is een ambitieuze club die het hoogst mogelijke nastreeft en daarbij veel aandacht heeft voor jeugdvoetbal. Door de ligging van het complex is LTC een multiculturele club en heeft daardoor belangrijke sociale functie in Assen. Daarnaast voetballen onze medewerkers Karel Muskita (medewerker Financiën) en Herman Timmer (Adviseur Zakelijk) en een groot aantal medewerkers van Univé Verzekeringen bij de club en dat willen we uiteraard ondersteunen.

Wij wensen alle teams van LTC een sportief en succesvol seizoen!!

Univé Noord-Nederland
Jan Bommerstraat 1
9402 NR Assen
www.unive.nl
Tel: 0900-0285