Update LTC 1 seizoen 2023-2024

31 mei 2023

Afgelopen periode hebben we hard gewerkt om de selectie en begeleiding voor komend seizoen rond te maken. 

Hiervoor zijn we goed op weg. 

Huidige selectie

We zijn blij te kunnen melden dat onze huidige selectie heeft aangegeven ook komend seizoen bij ons te willen blijven voetballen in ons 1e elftal. 

Jeroen in’t Veld en Wikus van der Heide hebben aangegeven wel te zullen stoppen. Wij bedanken hun voor hun inzet en hopen hen in een andere rol te behouden voor onze vereniging. 

Versterking LTC 1

Na eerder twee versterkingen te melden van buiten onze club (Noël Bacuna en Mehran Ali Pour Asli) zijn we blij te kunnen melden dat we komend seizoen ook 3 eigen spelers kunnen doorschuiven en aan laten sluiten bij de 1e selectie. 

Jarno Dolfing,

Martin Sillius

Manuel Saimima 

Ze trainden en speelden al enkele wedstrijden mee dit seizoen waarin ze een goede indruk achterlieten. 

Dit past precies in de ambitie van LTC voor de komende jaren. We willen zoveel mogelijk onze selectie vullen met zelf-opgeleide spelers met ambitie die met onze club de stap willen maken naar de 1e klasse. 

Onze selectie is hiermee redelijk compleet al zouden we graag nog een versterking zien op enkele posities. 

Rudy Bakker assistent-trainer LTC 1

We zijn blij te kunnen melden dat Rudy komend seizoen onze nieuwe hoofdtrainer Germain Beck gaat assistenten. 

Het was de bedoeling dat Rudy komend seizoen als trainer van een nieuw Onder23 competitieteam binnen LTC  verder zou gaan echter helaas is het niet gelukt dit team voor komend seizoen rond te krijgen. 

Rudy is al geruime tijd actief binnen onze jeugdafdeling en heeft diverse lichtingen getraind. Door corona is het tot tweemaal toe niet gelukt de TC3- cursus te voltooien. Dit staat nog steeds echter op de planning. Voor Rudy een mooie kans zich verder te ontwikkelen als trainen en samen met Germain aan ons 1e elftal te werken. 

Medische begeleiding LTC 1 (en vereniging)

Met het stoppen van Jan Muskee viel er een gapend gat in de sportverzorging van onze vereniging.  We zijn blij dat we een oplossing hebben gevonden om dit in te vullen. 

Marcel Pascal zal het nieuwe seizoen gaan fungeren als sportverzorger voor LTC 1.  Marcel is vader van 2e elftaltrainer Hans en is al vele jaren actief als sportverzorger. Afgelopen seizoen was hij actief bij v.v. Winsum 1. Marcel zal op donderdag en zaterdag actief zijn voor onze vereniging. 

Mark Krist is al geruime tijd actief als fysiotherapeut met een inloopspreekuur op de maandag. 

We hebben afgesproken dat Mark voortaan de dinsdagavond aanwezig is voor sportverzorging en tevens beschikbaar is voor de rest van de vereniging met een inloopmogelijkheid. 

Vacatures

We zijn nog op zoek invulling van een aantal vacatures rondom ons 1e elftal:

-Teammanager/Leider: We zouden graag iemand zien die samen met de Peter Zee de organisatorische zaken rondom de 1e selectie gaat oppakken. Iemand die met  name de praktische zaken rondom het 1e wil regelen. 

-Vlaggenisten: We werken met een team van verschillende vlaggenisten die beurtelings vlaggen. Echter zoeken we hiervoor wat versterking. 

We werken met een schema waardoor je in overleg ingepland wordt zo vaak als je zelf beschikbaar bent.

-Keeperstrainer: Zie de vacature voor mee informatie

Vacature Keeperstrainer 1e selectie | VV LTC

Heb je in één van deze functies interesse dan kun je contact opnemen met Peter Zee (06-57888690) of Herman Timmer (06-53349570).

Het Bestuur