Vacature bestuurslid Jeugdzaken

2 november 2023

VACATURE: BESTUURSLID JEUGDZAKEN

Voor onze club v.v. L.T.C. in Assen zijn wij op zoek naar een bestuurslid Jeugdzaken.

Wat houdt de functie in

Als bestuurslid Jeugdzaken neem je plaats in het algemeen bestuur en werk je samen om LTC verder vooruit te helpen en te organiseren. Je stuurt de jeugdcommissie aan die verantwoordelijk is voor de organisatorische kant van onze jeugdopleiding. De commissie bestaat uit een team van coördinatoren die jeugdleiders aanstellen en ondersteunen, aanspreekpunt zijn voor ouders, activiteiten organiseren etc. Tevens werk je samen met de technische commissie om ook op dat vlak de vereniging verder vooruit te helpen.

Wie zoeken wij

Wij zoeken iemand met affiniteit voor sport. Je wilt samenwerken om van LTC de mooiste jeugdverenging van Assen te maken. Je kunt een team (de jeugdcommissie) aansturen en kan goed samenwerken met andere commissies. Je neemt initiatief om de club vooruit te helpen en problemen op te lossen. Belangrijk is dat je op verschillende momenten zichtbaar bent op de vereniging en geloofd dat het voetbal voor veel kinderen van grote waarde kan zijn voor hun ontwikkeling als mens.

Praktische informatie

(Afhankelijk van de functie hieronder praktische informatie zoals)

  • Tijdsindicatie per week:                    Gemiddeld 3-4 uren per week
  • Welke dagen beschikbaar:               Geen vaste dagen

Wat bieden wij

De functie van bestuurslid Jeugdzaken is een vrijwilligersfunctie waarvoor geen vergoeding beschikbaar gesteld wordt. Je komt in een leuk team van betrokken mensen die graag willen bijdragen aan de voetbalvereniging LTC. Het werk als bestuurslid geeft een bijzonder inzicht in de vereniging en kan bijdragen aan je eigen ontwikkeling als persoon. Desgewenst is er clubkleding beschikbaar die kan bijdragen aan je herkenbaarheid. Eventueel gemaakte kosten voor het uitvoeren van de functie worden uiteraard vergoed.

Interesse?

Mocht je jezelf herkennen in deze vacature dan ontvangen wij graag per email je gegevens op roelofvandenberg@hotmail.com . Daarna nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Eventueel kun je voor meer informatie contact opnemen met Roelof van den Berg. 

Namens het bestuur van v.v. L.T.C. 

Roelof van den Berg (06-33646167)

Voorzitter

Clubinformatie:

v.v. LTC Assen, Wethouder Bergerweg 24, 9406 XP Assen

www.vvltc.nl   ||  vv LTC Assen | Assen | Facebook