Vacature Keeperstrainer 1e selectie

23 mei 2023

Voor onze club v.v. L.T.C. in Assen zijn wij op zoek naar een nieuwe keeperstrainer voor onze 1e selectie.

Wie zijn wij?

LTC is een vereniging die zich de komende jaren qua 1e elftal met de hernieuwde klassenindeling wil handhaven in de 2e klasse. Op termijn willen we een gooi doen naar promotie. Hiervoor moeten we onze club eerst verder ontwikkelen.

Wij zoeken iemand die mee wil helpen deze doelstelling te realiseren.

Wie zoeken wij?

Als keeperstrainer train je met de keepers van onze 1e selectie. Wij beschikken over een mix van ervaren en talentvolle keepers die graag fanatiek trainen.  Je coacht en traint ze en streeft naar verdere ontwikkeling van hun kwaliteiten.

Je rol is in overleg met de hoofdtrainer te bepalen en afhankelijk van je beschikbaarheid.

De trainingsavonden voor onze selectie zijn dinsdag en donderdags om 20.00.

Wij zoeken iemand die minimaal 1x beschikbaar is op deze avonden, bij voorkeur de dinsdag.

Ben je beide avonden beschikbaar is dat uiteraard ideaal.

Op zaterdag is het niet noodzakelijk om wekelijks aanwezig te zijn. Regelmatig een wedstrijd bekijken van de keepers die je begeleidt is uiteraard vereist om ze te coachen in hun ontwikkeling.

Wij zoeken iemand die ervaring heeft als keeperstrainer of iemand die ervaring heeft als keeper als prestatievoetballer en zich wil ontwikkelen als keeperstrainer.

Ook in onze jeugdopleiding beschikken wij over een aantal zeer talentvolle keepers. Samenwerken met de trainers van onze keepersschool is dus belangrijk om ook onze jeugdkeepers maximaal te ontwikkelen richting onze 1e selectie.

Wat bieden wij?

Wij bieden naast een prestatieve en gezellige omgeving een uitstekende vergoeding. Tevens zijn wij bereid te investeren in relevante opleidingen en ontvang je een passend kledingpakket.

Interesse?

Mocht je interesse hebben in deze vacature stuur dan een mail met daarin kort je ervaring als trainer en/of speler naar ons mailadres info@vvltc.nl .

Eventueel kun je voor meer informatie contact opnemen met Herman Timmer.

Namens het bestuur van v.v. L.T.C.

Herman Timmer (0653349570)

Bestuurslid Technische Zaken