Nieuwe leden bij VV LTC zijn altijd van harte welkom!

Voorbeschouwing LTC- Veendam 1894

Voetbal Vereniging LTC Assen
Voorbeschouwing LTC- Veendam 1894
Gepubliceerd op 22 september 2022

Welkom bij de start van het nieuwe seizoen!

Wat fijn dat we u zaterdag 24 september (weer) mogen verwelkomen op ons mooie sportpark. We hebben een prachtige zomer achter ons en zijn blij dat het de afgelopen weken eindelijk wat heeft geregend. Wat goed is voor onze grasvelden en de natuur waarin we zo mooi gehuisvest zijn!

Na een moeizame voorbereiding met tegenvallende resultaten heeft LTC in de beker steeds meer ritme gevonden. Een knappe comeback tegen de buurman Achilles resulteerde in een 2-2 gelijkspel, tegen Rolderboys kwam LTC tekort waardoor er met minimaal 2 doelpunten verschil gewonnen moest worden van vv Beilen. Een knappe 3-1 overwinning zorgde ervoor dat LTC verder mag bekeren en met een goed gevoel aan de competitie gaat beginnen!

Bij LTC zijn we nieuwsgierig waar we dit seizoen staan. De selectie is grotendeels intact gebleven, zoals altijd zijn er wat jongens vertrokken en zijn er een paar bij gekomen. We zijn benieuwd hoe de formatie van Mike Kelly er zaterdag uit zal zien. Vorig jaar kende LTC een prima seizoen. Waarin we in de nacompetitie nog erg dicht bij promotie waren. LTC wil zich in elk geval handhaven in de tweede klasse en kijkt altijd met een schuin oog omhoog, we zullen het komend seizoen zien!

We verwelkomen Veendam 1894 voor het eerst in de zaterdagcompetitie. Veendam 1894 heeft ervoor gekozen over te stappen van de zondag naar de zaterdag en is vorig jaar als 10e geëindigd in de tweede klasse L. Veendam 1894 is nog altijd gehuisvest aan de langeleegte waar ook altijd het betaalde voetbal in Veendam heeft plaats gevonden. We zijn erg nieuwsgierig wat Veendam 1894 het komende jaar kan laten zien in de zaterdag afdeling. De club spreekt met zijn historie en mooie complex in elk geval tot de verbeelding.

We hopen op een sportieve en attractieve wedstijd! Veel plezier!

Roelof van den Berg, voorzitter vv LTC

Geplaatst door: Gerard

Gepubliceerd op 22 september 2022

Categorieën

$

Nieuws

$

Algemeen

$

Senioren

$

Jeugd

Recente berichten