We zijn op zoek naar jou…!

12 februari 2017

Om alle wedstrijden die elk weekend gespeeld worden op ons sportpark in goede banen te leiden, zijn scheidsrechters nodig. Voetballiefhebbers van alle leeftijden die het leuk vinden om wedstrijden in het amateurvoetbal goed te laten verlopen. Zij zorgen ervoor dat het plezier in het voetbal voorop blijft staan en dat beide teams met een glimlach het veld af stappen.

Ben je ouder dan 12? Dan kun jij ook ook scheidsrechter worden!
Jij kunt de leiding krijgen over wedstrijden van de allerjongsten, maar ook over wedstrijden van de senioren. Die keuze is volledig aan jou. Als het leiden van wedstrijden je bevalt, is er bovendien de mogelijkheid om op hoger niveau te fluiten. In Assen bieden we in samenwerking met alle andere Asser verenigingen zelf, maar ook via de KNVB cursussen aan voor enthousiastelingen die graag hogerop willen.

Binnenkort starten we weer met een cursus verenigingsscheidsrechter die we willen gaan houden op onze sportpark.

Vind jij het leuk om ervoor de zorgen dat kinderen en volwassenen op een sportieve en plezierige manier met elkaar de strijd aangaan en wil je ook je steentje bijdragen als vrijwilliger om het voetballen van je kind of kleinkind mogelijk te maken, of wil je meer informatie?

Stel gerust je vragen via de mail aan Jan Woering(ltc68@live.nl) of kom binnen lopen in de commissiekamer.