Wedstrijdverslag JO8-4

6 februari 2019
ltcjo84

Voor de laatste keer komen wij in actie tijdens de Asser Zaalcompetitie! Volgende week beginnen we voor de eerste keer buiten, uit tegen VV Hoogezand. Maar eerst nog even een potje in de Pittelohal tegen Achilles 1894 JO8-2.

De voorbereiding van de helft van het team was niet optimaal. Ezra is de hele week ziek geweest, Sven was ziek en vrijdagmiddag meldden de ouders van Hidde dat hij helaas niet kon komen omdat hij ziek was. Gelukkig waren Ezra en Sven op tijd herstelt en stonden vandaag om 9.15 uur gereed. Noë had vorige week gevraagd of hij de keeper mocht zijn en dus startte hij vandaag onder de lat.  Achterin staan Noud en Danau, voorin Sven en Zakaria. Ezra begint als wissel.

Gelijk vanaf het begin spatten de vonken er vanaf. Noud en Danau gooien zich overal voor, knallen erin en laten zien niet bang te zijn voor de tegenstander. Zakaria en Sven staan voorin en ondersteunen Danau en Noud keurig. Noë op doel lijkt in eerste instantie on-passeerbaar.  Helaas is het toch Achilles dat op een 1-0 voorsprong komt. Vanuit een corner stonden wij niet goed op te letten en na een dribbel en een schot rolt de bal onder Noë door. Een paar minuten later valt ook de 2-0. De bal blijft wat hangen achterin en een uitschuifbeen van een speler van Achilles betekende de 2-0. Voetballend doen we prima mee! De score valt dan in ons nadeel uit, qua instelling hadden wij zeker gelijk moeten staan. Danau dacht daar ook zo over. Een mooie actie en een snoeihard schot betekende de 2-1. Nu zijn we los! Tenminste, daar leek het op. Achilles maakte vrij snel daarna de 3-1. Wederom was het Danau die de 2-3 maakte. Vanuit een corner dribbelde hij heel slim het veld in de schoot beheerst de 2-3 binnen. Iedereen geloofde er weer in! een gelijkspel, of zelfs een overwinning, zat er nog steeds in! Helemaal nadat Danau de 3-3 maakte met zijn eerste hattrick namens LTC. Gelukkig stond Noë goed op te letten en wist de 4-3 enkele malen te voorkomen met goed keeperswerk, Ezra was met 2 schoten nog dicht bij de winnende, Noud, Zakaria en Sven kleunden er af en toe lekker in, maar gescoord werd er niet meer. 3-3, keurige uitslag. 

Na de wedstrijd was de sfeer niet eens uitbundig. Sommigen baalden zelfs dat er niet gewonnen was. Maar met een JO8-4 tegen een JO8-2 van Achilles mogen we zeer tevreden. Zoals eerder gezegd, volgende week voor de eerste keer een buitenwedstrijd. We houden u op de hoogte!

ltcjo84

Foto: Vladimir Wensing