65 jaar LTC

11 april 2019

Beste leden en vrijwilligers van LTC,

Op 10 mei 2019 bestaat de voetbalvereniging LTC 65 jaar. Hoewel het niet direct als een “echt” jubileumjaar beschouwd kan worden, heeft het bestuur besloten dit moment niet geheel onopgemerkt voorbij te laten gaan. Het toeval wil dat op zaterdag 11 mei a.s. de stadsderby tussen LTC en Achilles 1894 op het wedstrijdprogramma staat. Een heel mooi affiche natuurlijk maar ook een goed moment om direct na de wedstrijd een klein feestje te bouwen ter gelegenheid van het 65-jarig bestaan. Natuurlijk doen we dat in eerste instantie voor onze leden en vrijwilligers. Zonder hen zou LTC niet kunnen bestaan. Maar ook alle sponsoren van LTC zijn van harte uitgenodigd om de wedstrijd en het feest bij te wonen. En natuurlijk zijn de spelers en bestuur van Achilles 1894, ook van harte welkom op het feest.

Een aantal enthousiaste leden is momenteel bezig om het feest vorm en inhoud te geven. Alle details kunnen we dus op dit moment van uitnodigen nog niet geven. Wel staat vast dat de wedstrijd om 14.30 uur begint; vanaf 17.00 uur willen we de aftrap geven van het feest. Zeker is al wel dat er een DJ, live-muziek, drank en catering is. Voor de jeugd is er overdag een aantal attracties opgesteld en een kleine attentie beschikbaar.

De catering wordt mede mogelijk gemaakt door Richard Hillenga van Albert Heijn Peelo en 2 fusten bier worden aangeboden door Henk Brink.

Met name voor de catering willen we graag weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Graag derhalve het verzoek aan alle volwassenen om zich uiterlijk voor 26 april a.s. aanmelden door een mail te sturen naar meldjeaan@ziggo.nl.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van LTC,

Marco ter Harmsel,
Voorzitter.