Pacific Plaza Awards

14 april 2014

Het is weer tijd om enkele van onze prominente vrijwilligers in het zonnetje te zetten door het toekennen van de alom bekende en gewilde Pacific Plaza Awards. Zoals bekend kiezen we elke keer een aantal vrijwilligers uit ons vrijwilligersbestand. Natuurlijk eren we daarmee ook alle andere vrijwilligers want zonder hen kan onze club niet bestaan.

Iedere speler van LTC komt een of twee keer in de week trainen en op zaterdag de thuiswedstrijden spelen. Even zo vaak wandelt men het terrein op en het complex binnen. Even zo gewoon vindt men het dat alles er goed verzorgd uitziet en schoon is. Zowel binnen als buiten. Echter men realiseert zich vaak niet dat dit ook menskracht kost om voor elkaar te krijgen. Daarvoor hebben we bij LTC een onderhoudsploeg die twee keer in de week bij elkaar komt, op de dinsdagmorgen en vrijdagmorgen. Van ‘s morgens vroeg tot het middaguur zijn ze met man en macht aan het werk om onze accommodatie er piekfijn uit te laten zien. Schone kleedkamers om verantwoord te kunnen omkleden en douchen, schoon gebouw en velden zodat we een goede indruk maken op onze leden en onze gasten. En natuurlijk zorgen ze er ook voor dat alle gebreken hersteld worden. Deze onmisbare groep bestaat uit de vaste medewerkers: Jaap Seubring (voorman), Klaas Fernhout, Tonny Kuiper, Tommy Boorsma, Wim Jagt (sr), Herman Schaap, Johan Aalders en Jan Muskee. Natuurlijk kan het zijn dat ik iemand vergeten ben, dan vooraf excuses, maar geef de naam even door. We maken het dan alsnog in orde. We hopen dat u als gebruikers van onze accommodatie ook eens met een ander oog rondkijkt en nog meer meehelpt het gebouw en omgeving schoon te houden, mede als respect voor de onderhoudsploeg.

De vorige keer ben ik een scheidsrechter vergeten te vermelden die te pas en te onpas inspringt om te fluiten bij jeugd en senioren. Deze man, Wim Jagt (jr), willen wij hierbij alsnog in het zonnetje zetten.

Bovenstaande negen heren kunnen hun Award zo snel mogelijk tegemoet zien.

Namens de Award commissie,
Djoke Swart.