Belavond Goede Doelen VRIENDENLOTERIJ

7 maart 2016
vriendjes loterij

vriendjes loterijLTC heeft de hulp nodig van alle leden. De sponsorcommissie in samenwerking met de Vriendenloterij organiseert maandag 14 maart aanstaande een belavond waarbij de intentie ligt om alle leden van LTC telefonisch te benaderen voor deelname aan de Vriendenloterij. Een actie waarbij ieder lid de club extra kan sponsoren.

Het is voor LTC belangrijk dat veel mensen zich aanmelden bij de Vriendenloterij. In de eerste plaats omdat u er algemene goede doelen mee steunt, maar ook omdat LTC door de Vriendenloterij er zeker op vooruit kan gaan. Ieder lot dat is gelinkt aan LTC, levert vv LTC namelijk € 6,25 per maand op. Geld dat LTC goed kan gebruiken voor de gestaag groeiende jeugdafdeling. Hiermee willen wij graag extra trainingsmaterialen aanschaffen, waaronder nieuwe doeltjes en trainingspakken. Het zou bijvoorbeeld ook mooi zijn als we alle vrijwillige jeugdtrainers een trainingspak kunnen aanbieden.

De belavond wordt gehouden op maandag 14 maart. LTC verwacht u die avond te kunnen spreken over de Vriendenloterij en haar Goede Doelen.
– Ook als u al lid bent van de Vriendenloterij, maar nog niet gelinkt aan LTC, zouden we u die avond graag willen vragen of u uw deelname aan de Vriendenloterij naar vv LTC wilt omzetten.
– Telefoonnummers van familieleden of vrienden, die LTC graag zouden willen ondersteunen met hun deelname aan de Vriendenloterij, kunt u tijdens de belactie ook aan ons doorgeven. Wij kunnen hen die avond dan ook benaderen.

Dank alvast voor uw steun.
Meer informatie op: www.vriendenloterij.nl 

Namens het bestuur
John Baas (voorzitter sponsorcommissie)