Geweldige opbrengst Poiesz Jeugd Sponsor Actie.

17 april 2024

Vrijdag aanstaande is het jaarlijkse Sponsor Gala van de Poiesz, de avond waarop de cheques uitgereikt worden met daarop de opbrengst van je Actie bij de Poiesz.

Nu zie ik u denken : hoezo dan een geweldige opbrengst. Daar weten we nog niks van toch? Nu wil het geval dat we gisteren een telefoontje kregen of we vrijdag wel kwamen want we moeten op het podium verschijnen om de cheque in ontvangst te nemen, iets wat alleen voorbehouden is aan de 10 clubs met de hoogste opbrengst van alle clubs die meegedaan hebben aan de actie.

De opbrengst is dus sowieso geweldig!

We willen namens de jeugd van LTC dus vast iedereen bedanken die meegeholpen heeft de actie voor ons een succes te maken door veel muntjes te verzamelen. Ook bedanken we natuurlijk de Poiesz en ook onze “eigen” Pitteloose Poiesz voor het mogelijk maken van deze actie. Al een paar jaar denk ik: het moet toch eens lukken. En nu is het dan zover, op het

podium. Nogmaals iedereen hartelijk dank en in het weekend meld ik mij met de opbrengst. Degenen die vrijdag naar Leeuwarden afreizen alvast veel plezier.

Namens de activiteitencommissie jeugd,

Djoke