In memoriam Luuk Hoven

10 april 2017

Luuk Hoven.

Zaterdagavond 8 april is onze vriend en LTC lid Luuk Hoven na een periode van 3,5 jaar ziekte overleden. Het is een periode geweest met vele ups and downs, waarbij momenten van hoop en vrees elkaar afwisselden. We wisten sinds enige tijd dat het einde onvermijdelijk was, maar desondanks treft zijn overlijden ons als een mokerslag. Luuk is 62 jaar geworden.

Luuk is vele jaren actief geweest bij LTC, eerst als supporter van zijn zoon, later als jeugdleider van o.a. A1, waarbij hij samen met trainer Henry Everts en verzorger Jan Muskee een supertrio vormde, dat meer was als een toevallige staf. Nog weer later werd Luuk o.a. leider van het 1e elftal en heeft hij ook nog vele jaren deel uitgemaakt van de staf van LTC 2 als grensrechter en elftalleider.

We kennen Luuk als een geweldige vrijwilliger en een oprecht, buitengewoon sympathiek en zeer bescheiden mens, die geheel op eigen wijze de sympathie van velen wist te verwerven. Woorden schieten tekort. Wij wensen zijn vrouw, kinderen en overige familieleden veel sterkte bij de verwerking van dit grote verlies. 

Namens het bestuur,

Jan Rozema, voorzitter

 

In verband met het overlijden van Luuk zal de voor dinsdag 11 april geplande wedstrijd Achilles 1894 O23 – LTC O23 niet doorgaan.