Jeugdspelers LTC maken overstap naar BVO 

29 juni 2023

Net als vorig jaar zijn we als club ook dit jaar weer erg trots dat we kunnen melden dat twee jeugdspelers de overstap naar een BVO mogen maken. 

‘Kind van de club’ Zakaria mag volgend seizoen zijn kunsten gaan vertonen bij FC Emmen. Toen Zakaria net kon lopen wou hij al gaan voetballen bij LTC. Toen hij vier werd (of was hij stiekem nog drie Aziz?) was het zover. Vervolgens liep ‘Zaki’ eigenlijk elk jaar al een paar lichtingen voor. Het leuke is dat dit ook bij FC Emmen gaat gebeuren want Zakaria stroomt bij de JO11 in terwijl hij dan nog JO10 speler is. 

Ook Djevayo uit onze JO11-1 maakt de overstap naar een BVO maar hij gaat naar, ja het is het nog steeds, de Trots van het Noorden: FC Groningen! Djevayo kwam afgelopen seizoen over van Achilles 1984. Het was super om ‘Jay’ elke week zijn dribbels te zien maken en met zijn enorme drive en snelheid heeft hij veel wedstrijden kunnen beslissen. Super om je een jaar te zien schitteren in ons groen en hopelijk gaan veel mensen je ook zien schitteren in het andere groen. 

Beide toppers en strijders willen we veel succes wensen. We zijn super trots dat jullie deze stap maken en namens de trainers kan ik ook zeggen dat het DIK VERDIEND is. Het zal een drukke tijd voor jullie worden maar hopelijk zien we jullie ook de komende jaren nog geregeld bij ons op de club. De trainers, ouders maar vooral jullie oud teamgenoten willen natuurlijk al jullie verhalen horen! 

En omdat we zo trots op jullie zijn hebben we jullie niet met lege handen laten vertrekken. Dankzij huisfotograaf Bert Kleiker en creatieveling van het Eerste Elftal Xander Eisses hebben we een mooi aandenken kunnen overhandigen, Bert en Xander ook bedankt! 

Jay en Zaki succes en tot snel! 

Voetbalgroet, 

Tomas van Goor
HJO onderbouw VV LTC