Jeugdspelers worden jeugdtrainers tijdens Zomeravondvoetbal! 

18 september 2023

Grandioos was het weer deze zomer, de enorme betrokkenheid van alle topvrijwilligers die hebben geholpen tijdens het Zomeravondvoetbal. Deze toppers willen we allemaal nogmaals hartelijk bedanken! 

Onder de vrijwilligers zaten ook opvallend veel jeugdspelers. En het allermooiste: veel van deze jongens gaven gelijk aan ook trainer te willen worden. We kunnen dit seizoen dus 9 nieuwe jeugdleden verwelkomen als nieuwe jeugdtrainer en die toppers willen we graag in het zonnetje zetten: 

Daan Uiterwijk, Jorn Mulder en Ezra Korthuis helpen Siebe bij de JO7/Kabouters: 

Remon Kip en Darren Barelds helpen Lennert Korthuis bij de JO8: 

Linderd Doek en Ruben Leegte helpen Tomas bij de JO9 en Luca Broekema (ontbreekt op de foto) en Teun Dinkelman helpen Jos bij de JO10: : 

Dankzij één van onze sponsoren: Intersport Vanderveen konden wij deze jongens als bedankje een waardebon geven van Intersport, super!

Naast deze groep jonge talentvolle trainers hebben we ook weer nieuwe stagiairs mogen verwelkomen en ook weer een groep ouders is begonnen met training geven. Zelfs oude bekenden als Rik Timmer (Oud hoofdtrainer en voorzitter) en Damian van de Schoot staan weer op het voetbalveld, wat een positieve ontwikkelingen! 

We kunnen alleen altijd extra hulp gebruiken, dus wil je dit jaar nog stage lopen bij LTC of gewoon als vrijwilliger aan de slag we kunnen alle hulp altijd gebruiken! Ook de jonge trainers een beetje op weg helpen als ouder zal enorm helpen, onze leeftijdstrainers en HJO’s zullen iedereen hierbij begeleiden.  Dus aarzel niet en volg het goede voorbeeld van al deze toppers, contact opnemen kan via hoofdjeugdopleiding@vvltc.nl of spreek Mehran of Tomas op de club aan!