Lubben Isolatie nieuwe shirtsponsor LTC 1

15 november 2023

Zoals velen van jullie op de shirts van ons eerste elftal al hebben kunnen zien, kunnen wij vol trots melden dat Lubben Isolatie uit Assen shirtsponsor van het eerste elftal is geworden.

Lubben Isolatie heeft uitgebreide ervaring in het isoleren van huizen en overige panden gebouwd tussen 1925 en 1985. Omdat Lubben Isolatie productonafhankelijk is hebben ze voor elke woning een oplossing. Lubben Isolatie biedt hun producten altijd aan met een gecertificeerde uitvoering en minimaal 10 jaar schriftelijke garantie. Nieuwsgierig wat Lubben Isolatie voor jou kan betekenen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan via onderstaande link: https://lubbenisolatie.nl/offerte-aanvragen/

of neem contact op via telefoonnummer: 0592-201382

Waarom Lubben Isolatie

· Vrijblijvend advies bij jou thuis

· Productonafhankelijk

· Jarenlange ervaring in de isolatiebranche

· Gecertificeerde uitvoering

in Drenthe, Friesland en Groningen

Uw woning isoleren is dé duurzame manier om te besparen op uw energierekening. Lubben Isolatie is een professioneel isolatiebedrijf dat actief is in de regio Drenthe, Groningen en Friesland. Met jarenlange ervaring in het isoleren van woonhuizen en andere panden, vinden we voor ieder project wel een passende oplossing. U krijgt bij Lubben Isolatie altijd geheel vrijblijvend een adviesgesprek. Dit kan gewoon telefonisch of digitaal. Bovendien bent u verzekerd van een gecertificeerde uitvoering én profiteert u van minimaal 10 jaar garantie op uw isolatie. Onze specialisten gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Lubben Isolatie denkt graag met u mee!

Namens L.T.C. danken wij Lubben Isolatie voor het vertrouwen en kijken wij uit naar een lange en warme samenwerking.

De sponsorcommissie.