Mehran Ali Pour Asli nieuwe HJO (bovenbouw) en speler LTC

30 mei 2023

Wij zijn blij om aan te kondigen dat Mehran Ali Pour Asli onze nieuwe Hoofd Jeugdopleiding Bovenbouw is en daarnaast speler wordt van ons 1e elftal.

Hoofd Jeugdopleiding (bovenbouw)

Mehran is op dit moment HJO bij d’ Olde Veste’54 in Steenwijk. Hier heeft hij afgelopen periode de jeugdopleiding geleid en geprobeerd verder te ontwikkelen. 

Daarnaast is Mehran eigenaar van de voetbalschool International Sport Revolution in Zwolle (International Sports Revolution – International Sports Revolution) .

In de gesprekken die we voerden maakte Mehran een goede indruk met zijn voetbalvisie op opleiden en ervaarden wij een klik in de manier hoe Mehran tegen een jeugdopleiding van een ambitieuze amateurvereniging aankijkt. Wij zijn ervan overtuigd dat Mehran ons verder kan helpen onze jeugdopleiding verder te ontwikkelen en hiervan de beste opleiding van onze omgeving te maken. Hij gaat hiervoor samenwerken met Tomas van Goor die actief blijft als HJO Onderbouw.

Het is de bedoeling dat Mehran tevens start met een voetbalschool op onze locatie waar kinderen die dit willen zich nog gerichter kunnen ontwikkelen. Wij zien veel kansen om samen te werken en gaan hier dan ook met elkaar mee aan de slag. 

Nieuwe speler LTC1

Mehran heeft de afgelopen jaren gespeeld voor d’ Olde Veste’54 in de 4e divisie en daarvoor voor een aantal andere verengingen. Hij wil graag dichter bij huis in Assen voetballen en ziet in ons daarvoor de geschikte verenging. Hij kijkt er naar uit om komend te seizoen met ons ons te bouwen aan een vernieuwd LTC 1 dat moet gaan strijden op termijn om promotie naar de 1e klasse. 

Wij zijn blij Mehran te verwelkomen en zien uit naar een succesvolle samenwerking. 

Het Bestuur