Op het Veld winnaar LTC Darttoernooi 2015

24 november 2015
Dartwinnaar 2015

Dartwinnaar 2015Afgelopen zaterdag was er weer een darttoernooi bij LTC. Met een aantal van 30 deelnemers begon iedereen rond 19.30 met hun pijltjes te gooien op het dartbord om zo aan het einde van de avond die felbegeerde 1e plaats, en nu ook die grote wisselbeker, in de wacht te slepen. Nadat in de poulefase duidelijk werd welke 16 darters naar de winnaarsronde gingen, ging de rest naar de

verliezersronde om toch nog het gevoel te krijgen dat ze wat konden winnen. Hierin was Peter Reinders uiteindelijk de minst slechte van de verliezers, hij ging naar huis met een lekkere taart, gesponsord door mevrouw Mooi. Bij de winnaars gingen de prijzen naar Koen Budding, die uiteindelijk te sterk was voor Mattijn ten Klooster, hij mocht de beker voor de 3e prijs in ontvangst nemen. De finale ging tussen Martijn Op het Veld en Ramon Mooi, in eerste instantie leek het een eenzijdige finale te worden. Op het Veld nam al snel een 3-0 voorsprong op zijn tegenstander. Iedereen dacht dat het dit keer een snelle finale zou zijn, Maar Mooi kwam goed terug en wist er zelfs een beslissende zevende leg uit te slepen, waarin hij ook nog kansen had om de wedstrijd naar zicht toe te trekken, maar wist de dubbel voor tops niet te verzilveren. Op het Veld deed dat uiteindelijk wel en werd dan ook de winnaar van het LTC Darttoernooi 2015. Het was weer een geslaagd toernooi.

De organisatie wil iedereen bedanken voor hun komst, de deelnemers, maar ook de toeschouwers voor een gezellige avond. Ook willen we Harry en Djoke bedanken voor hun hulp achter de bar en in de keuken. Tot het volgende toernooi.

De organisatie,
R. ´t Hooft, M. Brader, M.Wight