Oud-voorzitter Gerard Brouwer overleden

15 november 2023

Maandag 13 november jongstleden is oud-voorzitter Gerard Brouwer na een lang ziekbed op 78-jarige leeftijd overleden. Hij was voorzitter in de periode 1992 – 1996.

Gerard raakte bij onze vereniging betrokken toen zoon Maarten op jonge leeftijd bij LTC ging voetballen. Toen hij in 1992 het verzoek kreeg om de voorzittershamer ter hand te nemen hoefde hij niet lang na te denken.

Onder zijn voorzitterschap vierde onze vereniging het 40-jarig bestaan. Ook was hij betrokken bij de nieuwbouw en renovatie van de kleedkamers op ons sportpark. Op sportief vlak had hij ook succes met de promotie van het eerste elftal van de vierde naar de tweede klasse.

Gerard was geen autoritaire voorzitter maar regelde alles meer op gevoel. Hij was een bestuurder van mensen. Zijn grote kwaliteit was dat hij mensen kon verbinden. Tijdens zijn voorzitterschap was hij bij alle disciplines binnen LTC zeer betrokken en geliefd.

De laatste jaren zagen we Gerard nog maar weinig. Maar hij bleef na zijn vertrek LTC wel volgen vanaf de zijlijn. En waar nodig deed hij hand- en spandiensten richting Asser-politiek waarin hij kind aan huis was.

Gerard bedankt voor je warme betrokkenheid bij onze vereniging. Wij gedenken je met respect.

Wij wensen familie en vrienden veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Namens de VV LTC, Rik Timmer (ere-voorzitter)