SPONSOROVEREENKOMST INTERSPORT/JAKO

30 juli 2017

Op 20 juli 2017 hebben penningmeester Meerten Oldenbanning (links op de foto in de display) en voorzitter a.i. Marco ter Harmsel (rechts op de foto) namens de vereniging LTC de nieuwe sponsorovereenkomst met Intersport/Jako ondertekend. Voor Intersport tekende Erik van der Meulen, bedrijfsleider van Intersport vanderVeen in Assen.

De overeenkomst geldt voor 4 jaar en loopt van 1 juli 2017 tot 1 juli 2021. Voor de vereniging hebben Rik Timmer en de leden van commerciële zaken het voorwerk gedaan. Vanaf komend seizoen wordt de nieuwe kledinglijn van JAKO, Classico, gevolgd; deze is t/m het seizoen 2021 beschikbaar.

Naar aanleiding van de opgedane ervaringen van zowel Intersport/JAKO als LTC over de afgelopen jaren, hebben we een aantal punten verder aangescherpt. Dit heeft te maken met extra administratieve wensen en verplichtingen van beide zijden. Een van die punten is dat bestellingen alleen nog maar schriftelijk en specifiek gedaan mogen worden en alleen door het bestuur aangewezen leden. Omdat het bestuur daarbij hecht aan continuïteit hebben we afgesproken dat LTC twee leden hiervoor machtigt: Rik Timmer is daar één van. Het bestuur maakt nog een keuze voor de tweede besteller.

Inmiddels is de eerste bestelling voor zowel veldvoetbal als zaalvoetbal gedaan. Ook is een offerte ontvangen voor trainingspakken voor alle (bege)leiders van LTC (zowel senioren als junioren). Tijdens de ALV van juni jl. is besloten om de verhoging van de kledinglease onder andere hiervoor te gebruiken zodat niet alleen de spelers maar ook de (bege)leiders representatief en in de kleuren van LTC voor de dag kunnen komen.

Intersport wil graag voor aanvang van het seizoen nog een presentatie van de nieuwe clubkleding bij LTC organiseren. Een datum hiervoor moet nog worden geprikt en zal in afstemming met het technisch platform gebeuren.

Leden van LTC krijgen op vertoon van de ledenpas/kledingkaart een korting van 10 procent (met uitzondering van al reeds afgeprijsde artikelen).

Voorzitter a.i.
Marco ter Harmsel