Teamsponsoring

21 april 2014

Voor bedrijven, particulieren en instellingen gelden de volgende tarieven en richtlijnen:

Tarieven teamsponsoring

Een 11-tal (m.u.v .1e elftal) € 250,00 (voor 3 jaar), plus de drukkosten.
Een 7-tal € 150,00 (voor 3 jaar), plus de drukkosten.
Een zaal-team € 150,00 (voor 3 jaar), plus de drukkosten.
Als de sponsor later instapt (bijvoorbeeld in jaar 2), dan zijn de kosten voor de sponsor, en dus de opbrengsten voor het team ook naar rato.

Wat gebeurt er met de opbrengsten?

1. Indien het elftal zelf voor een sponsor zorgt, uitgezonderd een shirt sponsor, dan mogen zij de gehele opbrengst (excl. drukkosten) zelf besteden aan teamgerelateerde kleding en/of tassen (denk o.a. aan trainingskleding, tassen, jassen, kleding begeleiders, etc.). Ook is het mogelijk om in overleg met het bestuur een andere bestemming voor de opbrengst te zoeken.

2. Indien de commissie commerciële zaken voor een sponsor zorgt, dan gaat 100% van de opbrengst (excl. drukkosten) naar de algemene middelen van de vereniging.

Richtlijnen teamsponsoring

1 U dient, vooraf, altijd te overleggen met de commissie commerciële zaken van LTC. Zij kijken dan of de sponsor wel of niet benaderd kan worden. (Voorbeeld: als Intersport Vanderveen onze hoofdsponsor is, en u wilt een deal maken met een andere sportzaak dan zullen wij u geen toestemming geven om te gaan onderhandelen met deze sponsor).

2 Indien u toestemming van de commissie commerciële zaken heeft, en u komt tot overeenstemming met de sponsor, dan dient u er zelf voor te zorgen dat de sponsor zijn logo op een correcte wijze aanlevert. Het logo moet in één van de volgende bestanden aangeleverd worden: AI of EPS. Dus geen .JPG, DOC of PDF bestanden. Het kan dan gemaild worden naar sponsoring@vvltc.nl  

3 Teamgerelateerde kleding moet altijd bij Intersport Vanderveen gekocht worden en moeten altijd van het merk JAKO zijn

Het bestuur
21 mei 2022