Vacature trainer LTC 2

13 maart 2024

Voor onze club v.v. L.T.C. in Assen zijn wij op zoek naar een nieuwe trainer voor ons 2e elftal.

Ons 2e elftal is een mix van jonge talenten en ervaren spelers. Op dit moment strijden we voor promotie naar de 1e klasse. Dit is een doel dat we zo snel mogelijk willen realiseren.

Wat houdt de functie in

Als trainer van ons 2e elftal verzorg je de trainingen op de dinsdag en donderdagavond. Daarnaast verzorg je de coaching op de zaterdag. Je werkt nauw samen met onze hoofdtrainer. Je neemt deel aan technisch overleggen en denkt voortdurend mee om onze club verder vooruit te helpen.

Wie zoeken wij

Wij zoeken een fanatieke trainer die met ons aan de slag wil om de club vooruit te helpen. Zowel een startende trainer (ervaring als speler) als een ervaren trainer nodigen wij uit om te reageren. Wij vinden het belangrijk dat je goed kan samenwerken met onze organisatie en daarnaast goed kan communiceren met je spelersgroep.

Wat bieden wij (optioneel)

Wij zijn bereid te investeren in een goede vergoeding afhankelijk van je ervaring. Daarnaast zijn wij bereid te investeren in opleidingen. Je ontvangt alle middelen zoals een kledingpakket om je functie te kunnen uitoefenen.

Interesse?

Mocht je jezelf herkennen in deze vacature dan ontvangen wij graag per email je informatie op info@vvltc.nl . Daarna nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

De uiterlijke datum om te reageren is 1-4-2024.

Eventueel kun je voor meer informatie contact opnemen met Herman Timmer (06-53349570).

Namens het bestuur van v.v. L.T.C.

Herman Timmer

Bestuurslid Technische zaken