Vanuit de Activiteiten commissie Senioren

23 september 2023

Bij LTC geloven we dat plezier en saamhorigheid net zo belangrijk zijn als de prestaties op het veld. Daarom organiseert de Activiteiten commissie Senioren dit jaar een scala aan evenementen en activiteiten voor onze leden, vrienden en familie. We nodigen iedereen van harte uit om deel te nemen aan deze activiteiten en te genieten van onze mooie vereniging!

Op 2 september organiseerden we al onze jaarlijks terugkerende en zeer succesvolle Pubquiz die de start van de activiteitenkalender voor het seizoen 2023/2024 inluidde.

We nemen jullie graag mee in wat we allemaal voor jullie in petto hebben, noteer en blok alvast de agenda’s!

Super Saturday

Ook dit jaar hebben we weer een aantal data omgedoopt tot de altijd gezellige Super Saturday! Deze dag staat in het teken van topsport, muziek en natuurlijk gezelligheid. Nieuw dit jaar: Het rad van fortuin, met geweldige prijzen waarvan de opbrengst naar het 70 jarig jubileum gaat. Op 7 oktober aanstaande zal de eerste plaatsvinden met thuiswedstrijden van het 1e, 2e, 3e en 5e elftal. Mis ‘m dus niet!

De overige Super Saturday’s van dit seizoen zijn op 9 december 2023, 10 februari 2024, 23 maart 2024 en de laatste op 25 mei 2024 waar LTC – Achilles op het affiche staat.

De LTC Bingoavond

Ben je klaar voor een avond vol spanning, geluk en fantastische prijzen? Dan mag je onze Bingoavond niet missen! Sluit je aan bij ons voor een gezellige en opwindende avond vol getallen, plezier en verrassingen op 25 november 2023.

Laatste Trainingsavond

Natuurlijk kan de laatste trainingsavond niet ontbreken op de agenda. Op 21 december 2023 zijn alle spelers, coaches, vrijwilligers en supporters welkom om het eerste seizoenshelft af te sluiten. Kom sjoelen, kaarten, darten of aan de bar hangen. Het wordt een avond vol gezelligheid!

Themafeest LTC Foute Verkleedparty

Terug van weggeweest: het LTC Themafeest! Stap uit je comfortzone en dompel jezelf onder in je favoriete karakter, superheld of televisiester! Op deze foute party kom je verkleed als favoriete personage. Niets is te gek en alles mag, maar om het extra uitdagend te maken vragen we jou een personage te kiezen die start met de voorletter van jouw voor- of achternaam. Tijdens deze avond verloten we leuke prijzen voor best verklede team, best verklede duo en best verklede solo. Dus roep je creativiteit aan, trek je kostuum aan en dans de nacht weg op 2 maart 2024.

70-jarig Jubileum – Een mijlpaal om te vieren

Wij zijn trots om volgend jaar op zaterdag 11 mei 2024 ons 70-jarig jubileum te vieren! We eren onze geschiedenis en kijken enthousiast uit naar de toekomst van onze club met al onze leden, oud leden, sponsoren en liefhebbers. Houd onze website in de gaten voor meer informatie over dit grootschalige evenement, want we zijn van plan om het in stijl te vieren!

Afsluiting seizoen

Natuurlijk sluiten we het seizoen 2023/2024 in stijl af, hopelijk met een aantal kampioenschappen in the pocket. Deze seizoensafsluitende BBQ op 1 juni 2024 is het moment om terug te kijken op de hoogte- en dieptepunten van het seizoen.

Zet dus snel alle data in je agenda en blijf op de hoogte van onze aankomende evenementen via de website en de social media kanalen.

We hopen jullie massaal te zien op onze activiteiten, wij hebben er zin in! Samen maken we mooie herinneringen en versterken we de band binnen onze voetbalvereniging.

Met sportieve groet,

De Activiteiten commissie Senioren

Greke, Siska, Dolf, Mark, Marcel en Dennis

Activiteitenltc@gmail.com

Aarzel niet om contact op te nemen met de activiteitencommissie als je vragen of ideeën hebt.