Nieuwe leden bij VV LTC zijn altijd van harte welkom!

Voorbeschouwing LTC – Drenthina

Zaterdag 30 april staat voor LTC speelronde 20 op het programma. Op het eigen sportpark De Hoogte ontvangt het v,v, Drenthina. LTC staat nog steeds op een knappe derde plaats op de ranglijst, de plek die hoogstwaarschijnlijk aan het einde van het seizoen recht geeft op het spelen van promotiewedstrijden. Met het bezetten van die derde plaats voert de ploeg van Mike Kelly de zogeheten subtop aan. Het gat met koploper DZOH en achtervolger Gorecht is dusdanig groot dat daar eerst niet naar gekeken hoeft te worden.

Afgelopen zaterdag speelde LTC in Gramsbergen gelijk. Na een 2-0 achterstand vocht LTC zich in de tweede helft terug tot 2-2. De gelijkmaker viel in de blessuretijd en deze keer in het voordeel van LTC.

De tegenstander van komende zaterdag is Drenthina. Drenthina won afgelopen zaterdag met 4-2 van Bedum. Dat was de eerste overwinning sinds 12 maart. Drenthina is opgericht op 24 juni 1947 en viert dit jaar zijn 75-jarig bestaan! Drenthina is daarmee de oudste zaterdagclub in Emmen. Drenthina speelt alweer een aantal seizoenen in de tweede klasse onder leiding van Peter Timmer, die na dit seizoen zal stoppen. Robert Oosting zal Peter Timmer opvolgen. Drenthina is op dit moment terug te vinden op de zesde plaats van de ranglijst. LTC won de eerdere ontmoeting in oktober met 4-1.

Voor LTC is het zaak om komende zaterdag de drie punten in eigen huis te houden om zo de derde plek steviger in handen te krijgen. Drenthina zal willen winnen om de aansluiting op de derde plaats te krijgen en mee te blijven doen in de derde periode. Een boeiende wedstrijd waarin LTC kan laten zien aanspraak te maken op het toetje aan het einde van het seizoen!

Roelof van den Berg
(voorzitter vv LTC)

Vaardigheden

Gepubliceerd op

8 mei 2022